Waarom we dit doen


Geld heeft veranderkracht, maar waardevolle verandering is niet altijd in geld uit te drukken.

Give the Change is het crowdgivingplatform van Triodos Foundation dat een podium biedt aan projecten die zich inzetten voor maatschappelijke winst. Om een brede maatschappelijke impact te kunnen maken, is schenkgeld voor deze initiatieven cruciaal.

Triodos Foundation is opgericht om met geefgeld positieve verandering te stimuleren. Omdat er niet genoeg geld beschikbaar is voor alle mooie projecten die steun vragen, biedt Give the Change deze projecten een plek waar zij zich direct aan de ‘crowd’ kunnen presenteren.

Met Give the Change bouwen we aan een community van gevers die we verbinden met door de Foundation geselecteerde projecten. Zo kun jij simpel en direct projecten steunen en zorgen we samen voor nog meer impact.

Benieuwd wat jij kunt veranderen?

 

Over Triodos Foundation

Triodos Foundation is een stichting met een ANBI-status en een zelfstandig onderdeel van Triodos.

Triodos Foundation is in 1971 opgericht om met geefgeld positieve verandering te stimuleren. De Foundation richt zich op projecten die denk- en weeffouten in de samenleving aankaarten. Projecten die problemen bij de wortels aanpakken en verder gaan dan symptoombestrijding. Als bemiddelaar tussen schenkers en initiatiefnemers is Triodos Foundation actief binnen de thema’s voeding, landbouw & biodiversiteit, sociale inclusie en de nieuwe economie.

Benieuwd naar het werk van Triodos Foundation of zelf een aanvraag doen voor jouw project? Kijk op www.triodosfoundation.nl.