€ 4.020 26.8%
van € 15.000
gesloten
Geef €300 of meer en woon de Sounds of Change workshop bij op het nieuwe kantoor van Triodos. De overige kaarten worden verloot onder alle donateurs van deze campagne. Er zijn 20 plekken, op=op!


Tijdens ons werk op verschillende plekken in de wereld ontdekten we met Sounds of Change dat muziek mensen verandert. We werken in conflictgebieden waar chaos aan de orde van de dag is, mensen hebben er weinig bewegingsvrijheid en er mist verbinding en structuur. Op deze plekken trainen we rolmodellen om muziek te gebruiken in hun werk met kinderen en jongeren. Muziek stimuleert het zelfbewustzijn en de groepsvorming. Binnen onze werkwijze met creatieve muziekprocessen kan iedereen kan op zijn eigen manier een bijdrage kan leveren aan een gezamenlijk doel. Hierin is leiderschap als beweging vanuit betrokkenheid en creativiteit belangrijk. Mensen gaan samenwerken, communiceren op een ander manier met elkaar en gaan meer meer mogelijkheden zien. En natuurlijk, muziek zorgt voor plezier. 

 

De expertise die we hebben opgedaan in conflictgebieden, hebben we vertaald naar workshops voor organisaties in Nederland. Om op die manier niet alleen bij te dragen aan goed functionerende organisaties, maar ook om directe inkomsten te genereren voor onze projecten in het Midden Oosten. Ons Sounds of Change workshop programma bevat drie verschillende workshops met elk een eigen focus: leiderschap, teambuilding en creativiteit. Deze zijn ook te combineren en op maat af te stemmen op de behoefte van jouw organisatie. Daarnaast verzorgen we interactieve kickstarters voor conferenties en evenementen. Daarin presenteren wij ons werk in conflictgebieden en nemen we de groep mee in de energie van onze werkwijze en muziek. 


Voor meer informatie, zie onze workshop folder.


Elke workshop voor organisaties in Nederland kost €3000 en met deze winst maken we onze trainingsprogramma's in het buitenland mogelijk.


We zoeken nog 4 organisaties die een workshop van ons willen, want de eerste gaat plaats vinden bij de Triodos zelf!


  • Klop aan bij je HR of Learning & Development afdeling, stuur dit door naar een organisatie die je kent, of tag ze op Facebook als een challenge! Deze workshop is krachtig voor hen, en doet heel veel goeds op een andere plek. Beslissen zij om een workshop af te nemen, dan mag jij als dank gratis deelnemen aan de Give the Change workshop.


  • Spreekt ons werk je aan, maar weet je geen organisatie die dit interessant zou vinden? Geef dan via Doneer. Als we samen €3000 op kunnen halen dan hebben we samen ook een week training in een conflictgebied bij elkaar gespaard.


  • Geef je een bedrag van meer dan €300? Dan mag je ook meedoen aan de Give the Change workshop, bij de Triodos. In deze workshop ontdek je zelf de verbindende kracht van muziek. Vanuit improvisatie en creativiteit bouwen we samen met een diverse groep mensen aan een gemeenschappelijk eindresultaat. Mail ons, dan sturen we je meer informatie.


De stichting Sounds of Change gebruikt muziek om mensen te helpen zich te ontwikkelen tot positieve rolmodellen in hun community. De wereld heeft sterke community bouwers nodig om een sociale verandering teweeg te brengen. Ons doel is om de kwaliteit van leven te verbeteren op plekken waar dat dringend nodig is, met behulp van die sterke rolmodellen en de kracht van muziek. Momenteel is Sounds of Change actief in Libanon, Palestina, Jordanie, Egypte en Nederland.


Voor meer informatie: Sounds of Change / lucas@soundsofchange.org Tel: 0641377052