Themafonds Landbouw en biodiversiteit | Triodos Foundation

Normal 95fe4712011809f438ea00be46d59b103f4f48ba
from €1.000 (12%)
Still to go

NIEUW!

Schenk direct aan de thema's van Triodos Foundation.

 

Elk levend organisme vernieuwt zichzelf. Alle dingen zijn verbonden, niets gaat verloren. Het is circulair. Elke cyclus brengt iets nieuws voort. De natuur is zo’n organisme. Wij als mens zijn te gast op deze aarde en mogen proeven van haar overvloed.

We zijn afhankelijk van een gebalanceerd ecosysteem. Het begint bij een gezonde bodem als grond van ons bestaan. Het is onze taak om deze gezond te houden en te herstellen.

Biodiversiteit is daarbij van levensgroot belang. Natuurinclusieve landbouw en dierenwelzijn houden rekening met de natuurlijke veerkracht van de natuur, en zijn gezond voor mens, dier en aarde. 

Triodos houdt zich sinds haar oprichting bezig met een essentiële transitie naar een veerkrachtig voedsel- en landbouwsysteem. Ecologische veerkracht ontstaat door een holistische benadering, waarbij biologische landbouw samenwerkt met de natuur en de voedingswaarde die zij biedt. Sociale veerkracht betekent dat toewerken naar een systeem waar iedereen in de keten als gelijke wordt behandeld, dat er een eerlijke prijs wordt betaald voor het voedsel.

 

Triodos Foundation

Hoe ziet uw ideale wereld eruit? Beter onderwijs, goede gezondheidszorg en gelijke kansen voor iedereen? Of staat duurzame landbouw bij u hoog in het vaandel?

 

Waar uw schenkgeld impact maakt

Met de themafondsen van Triodos Foundation bepaalt u zelf op welk gebied u uw gift wilt laten werken aan een betere wereld.   

Deze pagina maakt het mogelijk om makkelijk aan onze thema Landbouw, voeding en biodiversiteit te schenken. Dit kan natuurlijk ook via overboeking naar IBAN: NL89TRIO0212188070 t.n.v. Stg Triodos Foundation, ovv 'Thema LVB' oid. De vermelding van het thema Landbouw, voeding en biodiversiteit is belangrijk.

Het streefbedrag op deze pagina beweegt mee met de donateurs: hoe meer wordt geschonken, hoe hoger het doel! 

Samen maken we meer impact!